Home Pixels Μην πυροβολείτε τους κυνηγούς Pokemon

Μην πυροβολείτε τους κυνηγούς Pokemon

24 second read
0
0
2,272

Μία βδομάδα και κάτι μετά την επίσημη πρώτη του Pokemon Go στην Ελλάδα προφανώς η φρενίτιδα πάει να καταλαγιάσει (όπως κάθε παιχνίδι) και να μπει σε φάση ωρίμανσης.

Αυτήν την κατά τα άλλα τυπική καλοκαιρινή βδομάδα του Ιουλίου παρατήρησα τον αντίποδα, δηλαδή αυτούς που είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΞΑΛΛΟΙ με το γεγονός ότι όχι μόνο το Pokemon Go υπάρχει, αλλά υπάρχουν άνθρωποι άνω των 18 που το παίζουν.

Ας ξεχωρίσουμε μερικούς από αυτούς τους τύπους για να τους αναλύσουμε λιγάκι.

 

1) ΜΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΜΕ POKEMON ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

 

pokemonkids
Αυτός ο τύπος/τύπισσα προφανώς θεωρεί ότι το gaming είναι κάποια πολυτέλεια που τελειώνει στα 18. Θεωρεί επίσης ότι είναι γελοίο να παίζεις Pokemon την στιγμή που μάλλον δεν τον εχοχλεί να σκοτώνεις “κακούς” στο Call of Duty ή να παίζεις Candy Crush. Λογικά θα είναι και από αυτούς που σου στέλνουν προσκλήσεις στο Candy Crush τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα.

 

2)Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΠΟΚΕΜΟΝΣ!!111 ΔΙΑΔΟΣΤΕ!!

weeizing-psekazoune

Αυτός ο τύπος ηλικιακά ανήκει πιθανόν στο 40+. Νομίζει πως τα πόκεμον είναι δημιουργήματα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ με σκοπό να αποβλακώσουν τους νέους μας και να περάσουν υποσυνείδητα μηνύματα όπως ότι δεν γίνονται αεροψεκασμοί (βλ. Weezing, Coffin). Ανεβάζει άρθρα στο facebook από “περίεργα” blogs με τίτλους “ξενύχτησαν για να κυνηγήσουν πόκεμον στην Αθήνα” και συμπληρώνει με το κατάλληλο πολίτικαλ κορέκτ στάτους “Το σύμπαν και η ηλιθιότητα είναι άπειρη είπε ο Αϊνστάιν και είχε δίκιο” (fun fact: δεν το είπε ποτέ)

 

3)ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ ΚΥΝΗΓΗΤΟ,ΚΡΥΦΤΟ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΓΑΪΔΟΥΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΠΟΚΕΜΟΝΣ!

Εδώ ο πόνος του γονιού είναι μεγάλος καθώς με δάκρυα στα μάτια θυμάται τα παλιά ΑΘΩΑ χρόνια που έπαιζε στην αλάνα με τους φίλους του, γρατζούναγε τα γόνατα του, καπνίζε κάτω από την γέφυρα καρέλια και σαντέ, και έκανε μπουρδελότσαρκα, βόλτες. Βέβαια αυτό ισχύει αν ο γονιός είναι τουλάχιστον 50 ετών. Σε άλλη περίπτωση εκτός των άνω ο γονιός μικρός έζησε ακόμα πιο αθώα χρόνια κλεισμένος στα φλιπεράδικα, στα μπιλιαρδάδικα και στην τηλεόραση.

 

4)ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ

 

Υπάρχουν μερικές σύντομες απαντήσεις για τους παραπάνω τύπους:

1)Τo gaming δεν γνωρίζει ηλικία, όπως και οι anime ταινίες.

2)Τα Pokemon έχουν μεγαλύτερο ενήλικο κοινό από ανήλικο επειδή πρακτικά αυτοί τα ξέρουν

3)Είναι παιχνίδι, μπορεί να έχει κάποιο επαναστατικό gameplay, αλλά δεν παύει να είναι παιχνίδι.

4)Είναι απλά ένα παιχνίδι.

 

Αν δεν έχετε ακούσει το 21ο επεισόδιο του Backspace που λόγω επικαιρότητας πιάσαμε το Pokemon Gο, είναι μια καλή ευκαιρία.

Load More Related Articles
Load More By Dimitris Zacharakis
Load More In Pixels

Αφήστε μια απάντηση

Check Also

Τα Lime Scooters έρχονται στην Αθήνα

Το λέγαμε πριν λίγες βδομάδες και τελικά ισχύει. Η Lime οργανώνεται για να ξεκινήσει τα κο…